"علاءالدین قاسمی"گفت: «تعزیه جایگاه ویژهای در فرهنگ ایرانی و اسلامی داشته و در تکیههای معروف تهران این مراسم با شکوه خاصی برگزار میشده؛ اما حالا چنین فضایی وجود ندارد و اهالی این رشته هنری با مشکلات زیادی مواجه هستند.»
قاسمی كه یکی از باسابقهترین تعزیهخوانهای کشور به شمار میرود و هماكنون نيز به همراه گروه تعزیه "عظیم موسوی" در فرهنگسرای نیاوران به اجرای برنامه میپردازد، اظهار داشت: «من بیش از 50 سال در این رشته فعالیت کردهام و فراز و نشیبهای زیادی را پشت سر گذاشتهام. ما نگران این هستیم که بعد از نسل فعلی تعزیه خوانها جای ما به خوبی پر نشود. باید توجه ویژهای صورت بگیرد. نباید بگذاریم سفره تعزیه جمع شده و این هنر اصیل و آئینی کمرنگ شود.»
قاسمی افزود: «ما در این سالها برنامههای زیادی در کشورهای دیگر خصوصاً در قارههای اروپا و آمریکا برگزار کردیم که از سوی ایرانیها مورد استقبال قرار گرفت. هزاران نفر با اشتیاق برنامههای تعزیه را در این کشورها تماشا میکردند و حتی درخواست داشتند که این برنامه به صورت منظم و هر ساله در این کشورها انجام شود.»
وی در پایان از مسئولان بنیاد آفرینشهای هنری نیاوران که برای برپایی مجلس تعزیه تلاش کردهاند، تشکر كرد و تاكيد كرد:« این خوب است که چنین فرصتهایی برای نمایش تعزیه ایجاد میشود؛ اما ما به حمایت بیشتری برای گسترش تعزیه نیاز داریم. امیدواریم با حمایتهای مسئولان و نهادهای فرهنگی و هنری بخشی از مشکلات تعزیه حل شود و این هنر سنتی و آئینی ایرانی مورد توجه بیشتری قرار بگیرد.»
"علاءالدين قاسمي"گفت: تعزيه جايگاه ويژهاي در فرهنگ ايراني و اسلامي داشته و در تكيههاي معروف تهران اين مراسم با شكوه خاصي برگزار ميشده؛ اما حالا چنین فضایی وجود ندارد.