در حال بارگذاری؛ صبور باشید
منبع :
یکشنبه

۱۲ دی ۱۳۸۹

۲۰:۳۰:۰۰
37503

حبيب اله برزجان

"استاد حبيب الله برزجان" متولد 1341 شهرستان شاهرود. خوشنويسي را از سال 1364 آغاز نمود و در سال 1368 به عنوان مردس انجمن خوشنويسان ايران به تدريس مشغول گرديد. وي در سال 1371 موفق به اخذ مدرک ممتاز از انجمن خوشنويسان ايران گرديد.


سال تولد: 1962
متولد: شاهرود
ساکن: شاهرود
رشته تحصيلي: خوشنويسي


پيشينه:

"استاد حبيب الله برزجان" متولد 1341 شهرستان شاهرود. خوشنويسي را از سال 1364 آغاز نمود و در سال 1368 به عنوان مردس انجمن خوشنويسان ايران به تدريس مشغول گرديد. وي در سال 1371 موفق به اخذ مدرک ممتاز از انجمن خوشنويسان ايران گرديد و از سال 1372 با حضور فعال در کلاسهاي فوق ممتاز استاد کرمعلي شيرازي شايستگي هاي خود را در اين زمينه نشان داد.
در طي مدت چهار سال، در مسابقات داخلي و جشنواره هاي بين المللي به رتبه هاي اول، دوم و سوم دست يافت. سپس در کلاسهاي فوق ممتاز "استاد غلامحسين اميرخاني" شرکت نمود. در طي اين سالها تجربيات و تحقيقات بسياري پيرامون خوشنويسي به انجام رسانيد و نظريات خود را به صورت مقاله در جشنواره جهان اسلام 1380 به خوشنويسان ارائه نمود که از جمله اين تحقيقات مي توان به:
• عوامل موثر در بوجود آمدن شيوه، سبک و مکتب.
• سياه مشق نويسي با عنوان "سکوي پرواز سياه مشق است"
• کاربرد تکنيک در ايجاد ترکيب بندي خط نستعليق با عنوان "پرواز در نستعليق"
• بررسي مشکلات خوشنويسي در زيمنه هاي کاربرد ابزاري و شيوه هاي آموزشي و ....

که در نتيجه اين تلاش و تحقيقات طي دهه اخير منجر به درک و دريافت تراش "معکوس قلم" با عنوان "تحولي بنيادين در تراش قلم" گرديد.
وي با ارائه اين مقاله در اولين جشنواره در اولين جشنواره بين المللي خوشنويسي جهان اسلام شرکت نمود و سپس در سال 1381 در جشنواره خوشنويسي کيش و هشتمين مجمع نمايندگان منتخب انجمن خوشنويسان ايران مجددا اين مقاله را مطرح نمود که مورد توجه اساتيد بزرگي چون استاد غلامحسين اميرخاني و استاد يدالله کابلي خوانساري و بسياري از خوشنويسان ديگر گرديد و در سال 1382 با حضور در نهمين مجمع نمايندگان انجمن خوشنويسان ايران در جشنواره خوشنويسي امام رضا (ع) مشهد مقدس به به استاد حبيب الله برزجان هم اکنون با ايجاد فضايي جديد در زمينه طراحي و کاربرد مواصلات معکوس در ترکيبات و کلمات روحي تازه بر پيکر خط نستعليق ايجاد نموده است که در اين نمايشگاه نيز نظاره گر آن خواهيد بود. وي خود اين دستاوردها را مديون گوشه چشمي از الطاف بيکران الهي و خود را "حقير و فقير" اين هنر مقدس و اساتيد بزرگ گذشته و حال مي داند. براي اين هنرمند گرامي روزهايي پر بارتر را آرزومنديم...

تماس با هنر اسلامی

نشانی

نشانی دفتر مرکزی
ایران ؛ قم؛ بلوار جمهوری اسلامی، نبش کوچه ۶ ، مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام، طبقه دوم، خبرگزاری ابنا
تلفن دفتر مرکزی : +98 25 32131323
فاکس دفتر مرکزی : +98 25 32131258

شبکه‌های اجتماعی

تماس

تمامی حقوق متعلق به موسسه فرهنگی ابنا الرسول (ص) تهران می‌باشد