وی با بیان اینکه هنر اسلامی در هر زمینه ای که بکار گرفته شود و مورد استفاده قرار گیرد موجب تلطیف روح می شود، افزود:در اسلام انواع هنرها مورد ستایش است مثلا هنر بلاغت که در قرآن نیز از آن استفاده های فراوان شده است یکی از هنرهای مورد توجه است .
وی با بیان اینکه اسلام موجب رشد هنرهایی مانند خطاطی و معماری شده است، عنوان کرد: هنرهایی مانند خطاطی ، معماری و کاشیکاری که مورد توجه اسلام بوده است دردوره اسلامی از شکوه وپیشرفت خاصی برخوردار شده است که البته هنرمندان مسلمان از آن استفاده های بسیاری کرده اند و این هنرها شاخصه های اصلی ارزشهای اسلامی را در خود جای داده است و البته در دوران معاصر فیلم و تئاتر نیز در خدمت اسلام توانسته سینما و تئاتر دینی را به وجود آورد و تاثیر بسیاری داشته باشد.
وی خاطر نشان کرد: تقسیم بندی هنر به اسلامی وغیر اسلامی معنا ندارد،اما هنری که درخدمت اهداف اسلامی قرار گیرد هنر اسلامی است زیرا تنها هنر است که این جاذبه و قدرتمندی را دارد که ایدولوژی اسلامی را در سطح بسیارزیبا تر وغنی تر از آنچه که هست نشان دهد و در جهت اهداف اسلامی کار کند.
وی اضافه کرد: بنابراین هنر اگر گویای معنویت و تکامل روحی انسان باشد هنر اسلامی است که ما نمود این هنر را در معماری اسلامی، هنر خطاطی و ... شاهد هستیم که به صورت هنر محض جلوه گر می شود که االبته این هنر می تواند به ارتباط با خدا بینجامد و انسان از طریق این هنر می تواند با خالق هستی ارتباط برقرار کند و به گفتگو بپردازد و این است که می گوییم از طریق هنر انسان می تواند در مسایل اسلامی و معنوی بهتر به منظور خود دست یابد و هنر اسلامی وسیله ای برای برقرار این ارتباط با ذات پاک بارتعالی.