در حال بارگذاری؛ صبور باشید
منبع :
جمعه

۱۱ اسفند ۱۳۹۱

۲۰:۳۰:۰۰
53739

گردهمایی خطاطان نسخ و رونمایی از کتاب سراج السالکین

به همت مؤسسه تاریخ علم و فرهنگ، انجمن قلم حوزه و مجمع ذخائر اسلامی، گردهمایی خطاطان نسخ ، رونمایی از کتاب سراج السالکین و مسابقه خوشنویسی خط نسخ برگزار خواهد شد.

به همت مؤسسه تاریخ علم و فرهنگ، انجمن قلم حوزه و  مجمع ذخائر اسلامی، گردهمایی خطاطان نسخ ، رونمایی از کتاب سراج السالکین و  مسابقه خوشنویسی خط نسخ برگزار خواهد شد.
مسابقه در دو رشته، خط نسخ (موضوع آزاد، قطع آزاد) و  نظیر نویسی به شیوه استاد نیریزی  گردهمایی خطاطان نسخ و رونمایی از کتاب سراج السالکین
(بر مبنای صفحه ای از کتاب سراج السالکین به انتخاب خطاط) برگزار خواهد شد. علاقمندان برای تهیه کتاب الکترونیکی، به سایت www.mzi.ir   مراجعه کنند.  مهلت ارسال آثار تا 19 اسفند 1391 است.
آدرس و زمان برگزاری گردهمایی: قم، بلوار جمهوری، کوچه 2، فرعی اول سمت چپ، ساختمان انجمنهای علمی – سالن همایش  تلفن: 2921314 0251 ، روز چهارشنبه 23 اسفند 1391 - ساعت 5-7 بعدازظهر
آدرس دبیرخانه جهت خرید اصل کتاب یا ارسال آثار:  قم، خ آذر (طالقانی)، کوی 23، فرعی 1، پلاک 1
تلفن: 02517705666 – نمابر: 02517701119

درباره کتاب سراج السالکین
کتاب سراج‌السالکین یک دوره اعتقادات شیعه امامیه به زبان ساده و روان فارسی است که توسط شیخ علی بن حسین کربلائی  و به خواهش مریم بیگم دختر شاه صفی صفوی تالیف شده است.
نسخه‌ای از این کتاب در کتابخانه دانشگاه اصفهان موجود بوده و به خط میرزا احمد نیریزی از مهم‌ترین خطاطان قرن 12 هجری به رشته تحریر درآمده است.

درباره میرزا احمد نیریزی
میرزا احمد نیریزی در شهر نیریز فارس متولد شد و نخستین اثری که از او شناخته شده صحیفه سجادیه‌ای است که در سال 1087 قمری کتابت کرده و در آن نام پدرش را «سلطان محمد» و لقب خود را «شمس الدین» قید می‌کند.
احمد بن شمس‌الدین محمد نیریزی یا میرزا احمد نیریزی، ملقب به سلطانی از بزرگترین خوشنویسان خط نسخ و کاتبان قرآن در سده 12 هجری (اواخر حکومت صفوی) است.
وی بانی شیوه خاصی در خط نسخ است که مورد استقبال خوشنویسان پس از او قرار گرفت و به نسخ ایرانی شهرت یافته‌ است و به مناسبت کتابت برای شاه سلطان حسین صفوی برخی از آثارش را با عبارت «سلطانی» رقم یا امضاء می‌کرده‌ است.
از او ۹۹ مجلد قرآن، ۷۷ مجلد صحیفه و بسیاری از ادعیه و مرقعات دیگر در موزه‌های بزرگ ایران و جهان برجای مانده‌است.

تماس با هنر اسلامی

نشانی

نشانی دفتر مرکزی
ایران ؛ قم؛ بلوار جمهوری اسلامی، نبش کوچه ۶ ، مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام، طبقه دوم، خبرگزاری ابنا
تلفن دفتر مرکزی : +98 25 32131323
فاکس دفتر مرکزی : +98 25 32131258

شبکه‌های اجتماعی

تماس

تمامی حقوق متعلق به موسسه فرهنگی ابنا الرسول (ص) تهران می‌باشد