در حال بارگذاری؛ صبور باشید
منبع :
شنبه

۳۱ تیر ۱۳۹۶

۱۹:۳۰:۰۰
54692

مصاحبه با هنرمند خوشنویس؛ استاد علیرضا بخشی

استاد علیرضا بخشی یکی از هنرمندان خوشنویس کشورمان می‌باشد که در زمینه خوشنویسی فعالیت‌های مختلفی از جمله،کتابت کامل قرآن کریم، کتابت ترجمه ادعیه، کتابت کتیبه های مساجد و مقابر متبرکه تألیف مقالات متعدد خوشنویسی داشته است.

منبع :
جمعه

۳۰ تیر ۱۳۹۶

۱۹:۳۰:۰۰
54691

معرفی کتاب فلزکاری اسلامی (بخش اول)

ریچل وارد

آشنایی من با کتاب فلزکاری اسلامی به صورت بسیار ناگهانی اتفاق افتاد. من در پی پژوهش در زمینه طلاکاری و کار با فلز در هنر اسلامی بودم که با این کتاب برخورد کردم.

منبع :
جمعه

۳۰ تیر ۱۳۹۶

۱۹:۳۰:۰۰
54690

حبیب سینمای ایران

هم محله‌ای بودیم و هم مسجدی، مسجد امام حسین(ع) در میان نمازگزاران خود میزبان حبیب الله و فرزندانش هم بود،گاهی دغدغه‌های دینی و فرهنگی افکارمان را باهم گره می‌زد دلش می‌خواست کاری کند و راه را برای بچه‌های دیگر در حوزه سینما و هنر باز کند.

منبع :
دوشنبه

۲۶ تیر ۱۳۹۶

۱۹:۳۰:۰۰
54689

گفتگویی با یکی از هنرمندان آینه کار قمی

آینه‌کاری نوعی تزیین داخلی ساختمان، با چسباندن قطعه‌های کوچک آینه به شکل‌های هندسی و گل و بته‌های مختلف است. این هنر یکی از شاخه‌های هنرهای تزیینی ایران است و از ابتکارهای ویژهٔ هنرمندان ایرانی به شمار می‌آید.

منبع :
یکشنبه

۲۵ تیر ۱۳۹۶

۱۹:۳۰:۰۰
54688

نظر رهبر معظم انقلاب درباره فیلم سینمایی "ماجرای نیمروز"

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار عوامل فیلم ماجرای نیمروز فرمودند: «این فیلم بسیار خوب بود. همه اجزای فیلم عالی بود، کارگردانی عالی بود. بازی‌ها عالی، قصه عالی بود. فیلم خوش ساخت بود.»

منبع :
چهارشنبه

۲۱ تیر ۱۳۹۶

۱۹:۳۰:۰۰
54687

بررسی نقش هنر در تبلیغ دین

عصر حاضر را عصر اطلاعات و ارتباطات می‌نامند و انتقال اطلاعات و برقراری ارتباط جز به مدد تبلیغ و رسانه میسر نیست. در این راستا هنر، با توجه به زبان ارتباطی خاص خود چنانچه به‌درستی مورد توجه قرار گیرد می‌تواند بهترین وسیله و عامل برای تبلیغ و اشاعه دین باشد.

منبع :
چهارشنبه

۲۱ تیر ۱۳۹۶

۱۹:۳۰:۰۰
54686

دين و اسطوره و تأثير آن بر هنر

هنر و آثار هنری بازمانده از دوران باستانی زندگی بشر، نشان دهنده‌ی پیوند امر قدسی (دین) با تخیل یا تجربه‌ی هنری بشر است؛ به همین دلیل، دین، در مقام منبع الهام‌های معنوی برای خلاقیت و فرهنگ بشری، انسانیت (بندگی) و الوهیت (خداوندگاری) را از طریق آیین و اسطوره به هم می‌پیوندد و هنر، با دیداری كردن تجربه‌ها، قصه‌ها و آرزوها، ابعاد ناشناخته‌ی شخصیت انسان را به تصویرهایی قابل مشاهده ترجمه می‌كند

منبع :
سه‌شنبه

۱۳ تیر ۱۳۹۶

۱۹:۳۰:۰۰
54685

بررسی فرم و مفهوم آن در معماری معاصر

شکل‌گیری فرم در معماری نه تنها از شرایط محیطی، عملکردی، سازه، اقلیم و .... متاثر است بلکه نظام ارزشی اعتقادات و ایده‌ها نیز از عوامل شکل دهنده آن محسوب می‌شوند. فرم بیان کننده‌ی نظام ارزشی است و از مسایل بنیادین معماری به شمار می‌آید.

منبع :
شنبه

۱۰ تیر ۱۳۹۶

۱۹:۳۰:۰۰
54684

معراج نامه؛ نگین درخشان نگارگری ایلخانی

معراجنامه کتابی است که به روایت داستان معراج جسمانی و روحانی پیامبر اکرم(ص) می پردازد؛ که هنرمندان مسلمان ایرانی به نسخه برداری و نگارگری مضامین تصویری آن پرداختند.

منبع :
سه‌شنبه

۶ تیر ۱۳۹۶

۱۹:۳۰:۰۰
54683

هُمام تبریزی، کلیات و ده نامه

یکی از نسخه های کمتر شناخته شده در قرن نهم هجری، کتابی است که به درخواست خواجه رشیدالدین وزیر و در وصف همام الدین علایی تبریزی نگارش شده و امروزه در کتابخانه ملی فرانسه نگهداری می شود.

منبع :
سه‌شنبه

۶ تیر ۱۳۹۶

۱۹:۳۰:۰۰
54682

مقایسه تعزیه‌های ایران با نمایش‌های مذهبی اروپا

احوال هر قوم متمدنی را که مطالعه کنیم می‌بینیم که مراسم و شعائر دینی مبداء و منشاء درام آن قوم بوده است.

منبع :
چهارشنبه

۲۴ خرداد ۱۳۹۶

۱۹:۳۰:۰۰
54681

نقش هنر بر دین

رودلف اتو، فیلسوف و الهی‌دان آلمانی

آثار هنری‌ می‌توانند معنای‌ آیین‌ یا تجربه‌ی‌ دینی‌ را «بگیرند» یا انتقال‌ دهند و با «منجمدكردن‌ آن‌» در صورت‌، امكان‌ تكرار (احتمالی‌) آیین‌ اصلی‌ یا تجربه‌ی‌ دینی‌ را بدهند. هنر در جست‌وجوی‌ زیبایی‌، ممكن‌ است‌ الگوی‌ اعلای‌ آرمانی‌ یا مقدس‌ را به‌ انسان‌ها معرفی‌ كند تا در راه‌ رستگاری‌، آن‌ را دنبال‌ كنند.

منبع :
چهارشنبه

۲۴ خرداد ۱۳۹۶

۱۹:۳۰:۰۰
54680

چگونگی تعامل دین و هنر

هنر و دین می‌توانند با هم‌دیگر رابطه متقابل داشته باشند. دین که یک تجربه معناگرایانه و تعالی جویانه است، میتواند برای ارائه خود صورتی را اختیار کند، که آن صورت زیبا باشد.

منبع :
سه‌شنبه

۲۳ خرداد ۱۳۹۶

۱۹:۳۰:۰۰
54679

دین و هنر

در طول تاریخ، دین همواره در تفسیر جهان هستی (در بعد نظری) ودگرگون ساختن جهان آدمی(در بعد عملی) محوریت بنیادی وتام وتمام داشته است. اما مهمترین مأموریت آن آموزش واقعیت ها به انسان وهدایت عملی او در جهت شکوفایی استعدادها وبه فعلیت رساندن توانمندیهای اوست.

منبع :
سه‌شنبه

۲۳ خرداد ۱۳۹۶

۱۹:۳۰:۰۰
54678

به مناسبت روز صنایع دستی؛

بنویسیم صنایع دستی، بخوانیم پیوند عشق و هنر

هنری که با روح و درون هنرمند آمیخته است. محروم است و در آستانه فراموشی اما هستند کسانی که هنوز عاشقانه به این هنر مشغولند و به آن عشق می‌ورزند.

منبع :
سه‌شنبه

۲۳ خرداد ۱۳۹۶

۱۹:۳۰:۰۰
54677

قزوین قطب صنایع دستی و هنر ایران

استقرار طولانی مدت قوم‌ها و الهام گیری از طبیعت منطقه دو عامل مهم در ایجاد انواع صنایع دستی اقوام ساكن در منطقه و همچنین شهر قزوین می‌باشد.

منبع :
سه‌شنبه

۲۳ خرداد ۱۳۹۶

۱۹:۳۰:۰۰
54676

درمان بیماری‌های روحی با هنر سنتی ایران

اندکی دقت در تمام هنرهای ایرانی نشان دهنده این موضوع است که هنر ـ‍ درمانی تنها به چند رشته هنری محدود نمی‌شود و شاید بسیاری از هنرها امکان درمان بیماری‌های روحی و روانی را برای بیماران فراهم کنند.

منبع :
سه‌شنبه

۲۳ خرداد ۱۳۹۶

۱۹:۳۰:۰۰
54675

نامور‌مطلق در نخستین یادواره شهدای هنرمند صنایع‌دستی:

هنرهای سنتی و صنایع‌دستی بهترین نوع هنر برای همراهی با باورهای شهیدان است

بهمن نامور‌مطلق با بیان این مطلب در نخستین یادواره شهدای هنرمند صنایع‌دستی، که در سالن آمفی‌تئاتر سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری برگزار شد، گفت: «شهادت نوعی هنر است و درحقیقت بهترین نوع هنر است و همان‌طور که امام خمینی(ره) نیز فرمودند شهادت هنر مردان خداست.»

منبع :
سه‌شنبه

۲۳ خرداد ۱۳۹۶

۱۹:۳۰:۰۰
54674

هنر، صنایع دستی و فرهنگ‌های بومی

در روزگاران کهن، در عصری که ماشین بوجود نیامده بود، صنایع دستی حاوی خلاقیت‌ها و استعدادهای سازنده بشر بود. در آن ایام، برخی از اقوام، پیشروتر از دیگران بودند و صنعت تمام عیار آن زمان، چیزهایی بود که با دست ساخته می‌شد.

منبع :
سه‌شنبه

۲۳ خرداد ۱۳۹۶

۱۹:۳۰:۰۰
54673

جلوه‌گری اندیشه‌های دینی در صنایع دستی

اغراق نیست اگر بگوییم امروزه هنر بیش از استدلال و برهان بر عمق جان‌ها نفوذ کرده و دل‌ها را به سمت خود جلب می‌کند و صنایع دستی به واسطه ریشه‌ای که در تمدن دیار ما دارد در این حوزه نقش‌آفرینی بیشتری دارد و می‌توان از آن در ترویج فرهنگ دینی بهره برد.

تماس با هنر اسلامی

نشانی

نشانی دفتر مرکزی
ایران ؛ قم؛ بلوار جمهوری اسلامی، نبش کوچه ۶ ، مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام، طبقه دوم، خبرگزاری ابنا
تلفن دفتر مرکزی : +98 25 32131323
فاکس دفتر مرکزی : +98 25 32131258

شبکه‌های اجتماعی

تماس

تمامی حقوق متعلق به موسسه فرهنگی ابنا الرسول (ص) تهران می‌باشد